About

GTST spoilers 14 t/m 25 november

by - 09:10:00


Maandag 14 november
Er ontstaat een levensgevaarlijke situatie als Thijs bij 'de vijf' helemaal door het lint gaat. Ludo ontdekt dat Malena voor Nina werkt. Hij vindt haar opdringerig en wil haar weg hebben. Ook wordt hij verrast met familiebezoek. Anton vindt Linda's keuzes onaanvaardbaar.

Dinsdag 15 november
Nina is verontwaardigd na een vriendschapspleidooi van Anna. Thijs gaat kapot aan de gedachte dat hij nooit een goede broer is geweest voor Sacha. Ludo laat zich niet door mooie praatjes verleiden. Door hun relatiecrisis zitten Sjoerd en Aysen in een intense periode.

Woensdag 16 november
De dag van de grote modeshow. Stress, hectiek en tijdsdruk. Nina lijkt het prima aan te kunnen, totdat een van haar modellen flauwvalt. Anna regelt een hele schare fans voor zichzelf. Olivier vindt het absolute onzin dat Sam onzeker is vanwege haar rolstoel.

Donderdag 17 november
Rover is Antons botte gedrag zat en komt voor zijn moeder op. Malena loopt letterlijk tegen een charmante man op. Ze slaat zijn uitnodiging af, maar hij accepteert dit niet zomaar. Linda ziet dat Sam zich onzeker gedraagt als Olivier in de buurt is.

Vrijdag 18 november
Aysen wordt bestolen. Linda heeft geen flauw idee wat Anton, Sam en Rover voor haar aan het organiseren zijn. Thijs neemt zich voor om zijn leven weer positief op te pakken en komt met een ongelofelijk plan om dat te doen. Zijn grootste obstakel is Sjoerd.

Maandag 21 november
De zorgvuldig door Thijs opgestelde goedmaakstrategie wordt doorkruist door een krantenartikel over hem. Linda bedenkt de ultieme trouwdatum en probeert Anton mee te krijgen. Ze moet gas terugnemen als ze op een onoverkomelijk probleem stuit.

Dinsdag 22 november
Rover en Sam vluchten het huis uit en Linda verwijt dit haar onverwachte bezoeker. Nina probeert er onderuit te komen als Kimberly haar vraagt en rondleiding door Meerdijk te geven. Noud en Rikki proberen ieder op hun eigen manier de impasse tussen Sjoerd en Thijs te doorbreken.

Woensdag 23 november
Ludo wil meer tijd met Janine, maar stuit op een overvolle agenda. Marcus weigert op te geven als Malena zijn versierpoging afhoudt. Hij gaat zelfs uit de kleren. Rikki moet akkoord gaan met een reisplan van Thijs om geen argwaan te wekken.

Donderdag 24 november
Sam moet een omkooppoging weerstaan. Job maakt door Anna een carrièrekeuze. Laura bevrijdt Rover van een opdringerige man. Marcus probeert via Bing om Sanders Inc. binnen te komen, omdat hij weet dat hij bij Ludo geen kans maakt.

Vrijdag 25 november
Sam krijgt de uitslag van het röntgenonderzoek. Kimberly wordt teleurgesteld door haar vader, maar verrast door Nina. Ludo concludeert dat Bing de zakendeal verprutst heeft en dat hij dat heeft willen verzwijgen. Job vindt dat Anna doorslaat in haar plannen met hem.

You May Also Like

0 comments