About

GTST spoilers 23 t/m 27 januari

by - 22:28:00



Maandag 23 januari
Anton krijgt met een moeilijk medisch dilemma te maken. Het is spannend en onzeker hoe Thijs uit de operatie komt. Rikki is bang dat Teddy het niet haalt. Als Anna alles klaar heeft staan voor de opname van een foodvlog, is er nog maar één ding wat er mist: de hoofdpersoon.

Dinsdag 24 januari
Maxime en Bings samenwerking tegen Ludo gaat niet gemakkelijk. Als Lucas met Kasper het gesprek aangaat over hiv, bereikt hij precies het tegenovergestelde van zijn doel. Ludo heeft vermoedens over de werkwijze en identiteit van zijn opponent.

Woensdag 25 januari
Nina ontdekt met welke wraakplannen Bing bezig is. Een reddingsplan van Janine loopt helemaal verkeerd af. Als Sam niet weet waar ze het moet zoeken van verdriet, komt ze uit bij... Bill.

Donderdag 26 januari
Rikki merkt iets aan Thijs. Kimberly dringt zich op aan Noud. Ludo krijgt bewijzen dat Maddy nog volop bezig is met haar strijd tegen hem. Job probeert zijn geldproblemen voor Anna verborgen te houden, maar dat kan alleen als hij snel veel cash heeft. Sjoerd bedenkt een riskant plan.

Vrijdag 27 januari
Sam en Olivier beleven hun allerlaatste dag en avond samen. Hun verdriet wordt verzacht door medeleven, een borrel en sterke verhalen. Anna probeert onder een moeilijke afspraak uit te komen. Bill bekent aan Laura dat hij zich een buitenstaander voelt.

You May Also Like

0 comments