About

GTST komt met een wintercliffhanger

by - 18:24:00


Dit seizoen heeft GTST iets nieuws voor ons. Niet alleen is er een zomer cliffhanger, maar komt er ook een winter cliffhanger. Deze zal waarschijnlijk ergens in januari te zien zijn op tv.
Sommige Meerdijkers worden geconfronteerd met een heftige gebeurtenis. Wie zijn hier bij betrokken en wat zijn de gevolgen? De winter cliffhanger zal in het begin van het nieuwe jaar te zien zijn. En het voordeel is: je hoeft niet te wachten op het vervolg! In een filmpje wat op alle social media is geplaatst, vertellen Dilan en Anouk hierover.

Zouden Aysen en Zoë dan iets te maken hebben met de spannende cliffhanger? Gaat het mis tussen Zoë en haar nieuwe sugar daddy Jan Maes? Hierover zullen jullie binnenkort meer lezen!

Voor de grootste GTST-fans is er ook iets bijzonders. Om te vieren dat er nu ook een winter cliffhanger is, organiseert GTST een exclusief event op 29 december. Tijdens dit event kan jij als eerste de spannende winter cliffhanger zien, voordat het op Videoland en RTLXL komt. Wil je hierop kans maken? Klik dan op deze link en doe mee! Mee doen kan tot 22 december.

You May Also Like

0 comments