About

Nina tijdelijk voor het laatst te zien op donderdag 14 december

by - 11:32:00



In de aflevering van donderdag 14 december zal Nina Sanders naar Hong Kong vertrekken. Maar voordat ze dat doet, dropt ze een laatste bom bij Bing: ze wil toch een kindje met hem.

Hier begint Marly's zwangerschapsverlof. Wanneer ze weer terug komt, is nog niet duidelijk.

Nina heeft niet onder stoelen of banken gestoken dat ze graag een tweede kindje zou willen. Voor Bing is dit een afgesloten hoofdstuk, omdat hij geen kinderen meer kan krijgen. Dit komt omdat hij een aantal jaar geleden ernstig ziek is geweest en door de chemo dus onvruchtbaar is geworden. Doordat Rik en Amir op hem hebben ingepraat, probeert hij in het ziekenhuis of er nog een kans is dat hij als nog vader zou kunnen worden. Amir regelt deze test. Helaas komt er niks positiefs uit.
Het is dus nog hetzelfde als voorheen. Bing denkt dat het voor hem en Nina nu helemaal een afgesloten hoofdstuk is, maar niets is minder waar. Er zijn nog meer manieren om kinderen te krijgen, en dat is precies wat Loes aan Nina te vertellen heeft. Een zaaddonor zou een optie zijn. Dit vertelt ze voordat ze weggaat aan Bing, die haar voor gek verklaart. Ze wil dat hij erover na denkt als ze weg is.

Zou Bing hiermee akkoord gaan over een paar maanden als Nina weer terug is? Op een antwoord zouden we nog een tijdje moeten wachten, want we weten niet wanneer ze weer terug komt.

You May Also Like

0 comments